Hoeve Endepoel

Hoeve Endepoel is een 18e eeuwse carré-boerderij waarvan een deel werd verbouwd tot twee comfortabele vakantiewoningen. Deze monumentale boerderij werd met liefde voor authentieke stijl van het Limburgse vakwerkhuis gerestaureerd. In elk detail is te zien dat er met historisch verantwoorde bouwmaterialen gewerkt is, zoals Belgisch hardstenen vloeren en eiken draagbalken. Hierdoor zijn twee unieke vakantiewoningen ontstaan. De liefde voor dit nostalgisch vakwerkhuis wordt door ons verder 'gedragen'. Wij hopen dan ook dat wij dit gevoel aan u kunnen overdragen, waardoor u kunt genieten van een ontspannen verblijf.

Hoeve Endepoel is uitermate geschikt voor mensen mét en zonder kinderen. De landelijke ligging, het uitzicht over de landerijen en de gezellig ingerichte vakantiewoningen voldoen aan alle voorwaarden voor een vakantie waarin u kunt genieten van rust en ruimte. Vanuit de woonkamer stapt u zo de natuur in. Kijk eens rond op onze site voor een compleet beeld van onze woningen. Heeft u belangstelling voor een verblijf in onze hoeve? Of wilt u meer informatie over de verblijfsmogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wilt u overnachten dichtbij Maastricht, maar ook maximaal genieten van de natuur? Dan is onze vakantiewoning in Noorbeek uitermate geschikt! Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Locatie

Vroelen 24
6255 NC Noorbeek
Nederland

Meer info op www.hoeve-endepoel.nl