Voorjaarswandeling Noorbeek

Voorjaarwandeling 17 maart 2024 W.S.V. Berggalm te NOORBEEK.

Op zondag 26 maart 2023 organiseert Wandelvereniging Berggalm uit Noorbeek wederom haar jaarlijkse voorjaarswandeling. De wandelingen van Wandelvereniging "Berggalm" worden jaarlijks bezocht door vele wandelaars uit binnen- en buitenland. De wandeltochten zijn bekend om hun fraaie routes, welke zijn uitgezet in de juweeltjes die de natuur rond Noorbeek kenmerkt. Ook dit jaar hebben wij weer gezocht naar enkele prachtige routes in dit stukje Heuvelland. Hierbij kunt U genieten van holle wegen, mooie vergezichten, hoogstam boomgaarden, wijngaarden, de vele veldkruizen, etc.

De afstand van de uitgezette routes zijn 8, 12, 18 en 25 km. Zoals bij alle wandelingen van Wandelvereniging "Berggalm" vertrekt ook deze wandeling vanuit het Paviljoen "Berggalm", aan de Paviljoenstraat nr. 1 Noorbeek nabij de kerk.

Na het vertrek gaan alle wandelingen in de richting van Banholt waar onze rustplaats is. Na de pauze maken de wandeling van 18 en 25 km een lus, om vervolgens nogmaals in Banholt te pauzeren. Als laatste lopen alle wandelingen weer terug naar het Paviljoen "Berggalm" te Noorbeek.

Zoals gebruikelijk kunt U vanaf 08.00 uur inschrijven in het Paviljoen "Berggalm". Voor de 25 km tot 11 uur, voor de 18 km tot 12 uur, voor de 12 km tot 13 uur en voor de 8 km tot 14 uur. IVV stempel is aanwezig.

Locatie

Paviljoen “Berggalm”
Paviljoenstraat 1
6255 AH Noorbeek

Meer informatie

Stuur zelf een agenda item in