Volta Limburg Classic 2023

Zondag 2 april 2023

12e editie Toertocht Volta Limburg Classic

Klaar om met je racefiets een van Limburgs mooiste toertochten te gaan fietsen? Met vijf verschillende routes en afstanden, biedt de toertocht van de Volta Limburg Classic routes die geschikt zijn voor (bijna) alle niveau's. De korte, 65 kilometer lange route is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de iets minder ervaren fietsen, die toch wil komen genieten van al het moois dat Zuid-Limburg op het gebied van fietsen te bieden heeft. Deze route is ook geschikt voor de iets meer ervaren fietser, die gewoon rustig aan het fietsseizoen wil beginnen.

Haal jij de racefiets niet van stal voor een toertocht onder de 100km? Ook dan hebben we twee prachtige routes voor jou uitgestippeld!

Geen zin om met de racefiets op pad in gaan? Dit jaar hebben we speciaal voor de liefhebbers ook een 75 kilometer lange gravel route op het programma staan. Stap jij dus liever op de gravelbike om Zuid-Limburg te verkennen buiten de gebaande paden om? Dan is deze route helemaal voor jou gemaakt!

Hieronder vindt je de informatie over de toertocht van de Volta Limburg Classic 2023.

De Volta Limburg Classic Toertocht komt tot stand vanuit de wedstrijd Volta Limburg Classic. Iedereen met een passie voor fietsen - en voldoende uithoudingsvermogen - kan meedoen aan de Volta Limburg Classic Toertocht.

Fietsers hebben keuze uit 4 verschillende afstanden en een gravelroute waarbij de route - afhankelijk van de gekozen afstand - leidt door de mooiste plekken van Zuid-Limburg, Walloniƫ en de Voerstreek. De start - en finishlocatie biedt daarbij een gezellig ijkpunt.

De routebeschrijving en routebestanden zullen in 2023 niet meer vrij toegankelijk gepubliceerd worden op de website. Deelnemers ontvangen deze in de week voor het evenement via hun deelnemers e-mail.

Locatie

Vroenhof
Vroenhof 1
6245 BZ Eijsden

Meer informatie

Meer info op www.voltalimburgclassic.nl
Stuur zelf een agenda item in