Avond wandelvierdaagse Noorbeek

Vanaf 20 t/m 23 juni start in Noorbeek weer de avondwandelvierdaagse "Klavertje 4". Tijdens deze dagen kunt u de omgeving van Noorbeek weer uitgebreid verkennen. In vier lussen wordt u op de meest idyllische plekken gebracht. Het gebied heeft alles om op een aangename manier te verpozen in de vakantie tijd: de fraaie holle wegen, de adembenemende vergezichten, de mooie en talloze veldkruisen, de hoogstam boomgaarden, de wijngaarden, de kapelletjes, de bijzondere grazers in de groene weiden, etc.

Iedere dag zijn er twee mogelijkheden, u hebt de keuze uit wandelingen met een lengte van 5 km of van 10 km. De wandelingen starten vanaf Paviljoen Berggalm in Noorbeek en via een bepijlde route wordt u langs de reeds genoemde mooie plekjes geleid. Op de eerste twee dagen wordt op nederlands grondgebied gewandeld, op dag drie en vier doen we België aan en kunt u genieten van de pracht en praal van de Voerstreek.

De kosten voor deelname aan de wandelingen bedragen € 3,- per dag, kiest u voor vier dagen, dan kan dat tegen een tarief van € 9,-. Voor kinderen t/m de basisschool leeftijd zijn de kosten € 2,- per dag of € 6,- voor vier dagen. Tijdens de wandeling wordt u op de rustplaats een wafel met drankje aangeboden. De deelnemers die 4 dagen lopen krijgen op het einde van de laatste dag een medaille overhandigd.

Inschrijven van de wandelingen kan elke dag tussen 17.30 uur en 19.30 uur.

Locatie

Paviljoen Berggalm
Paviljoenstraat 1
6255 AH Noorbeek

Meer informatie

Stuur zelf een agenda item in