header_image
Your search results

Stichting ondernemend Bloesemlint

Posted by admin on april 12, 2016
| 0

Stichting Ondernemend Bloesemlint /SOB  werkt momenteel aan haar  1ste editie walking dish  van Noorbeek naar s’Gravenvoeren . Het evenement is voorzien voor september 2017.

Het provinciaal beleidsstuk “Landschapsontwikkeling Nationaal Landschap Zuid-Limburg 2015-2020” focust o.a. op de inzet van lokale gemeenschappen, op voedsel en marketing door ondernemers en op de ontwikkeling en beleving van landschap zonder grenzen.

Met het project “walking dish” maakt SOB deze doelstellingen voelbaar en zichtbaar en zetten we eetbaar Landschap in de schijnwerpers! We rijgen grensoverschrijdend tafels aan elkaar, waarop bedrijven in-en-met-landschap hun producten etaleren en verkopen. Restaurateurs en koks, kookstudio’s organiseren proeverijen, bereiden maaltijden, die door het publiek genuttigd worden.

Stichtingen, agrariërs en TBO’s , die zich inzetten voor behoud & beleving van landschap zetten hun beste beentje voor. De dynamiek van de leefgemeenschappen geven we graag een plek in de opzet en uitvoering. Een afgeleid doel wordt dan het herstel en beheer van hoogstamfruitbomen op locatie alsmede de aanplant van nieuwe hoogstambomen in overleg met partijen.name plate necklacecustomized name necklacemothers day necklacemothers day jewelry1st mothers day giftsmothers day ringsmother's day jewelryfirst mothers day giftkpopbts merchbt21 storekpop merchkorean fashionkpop fashionkorean sweatshirtstray kids lightstickbts light stickbts lightsticktwice lightsticklightstick