Walnut Lodge

Walnut Lodge is ingericht in een ‘Engelse Country’ stijl, gecombineerd met moderne kingsize boxspringbedden en ensuite badkamers. De bedden kunnen gesplitst worden in 2 x 1 persoonsbedden. De hotelkamers zijn op de tweede verdieping. Elke hotelkamer is voorzien van een waterkoker om koffie of thee te maken. In de badkamer zijn een föhn en gratis toiletartikelen aanwezig. Op de eerste verdieping is de ontbijtkamer waar elke morgen een uitgebreid ontbijt voor u klaarstaat. Indien u speciale dieetwensen heeft, laat het ons even weten. Op de eerste verdieping is ook de zitkamer voor onze gasten. Er staat een TV en een koelkast, ook zijn er allerlei interessante boeken, tijdschriften en spelletjes om rustig een uurtje door te brengen.

Indien het weer het toelaat, is het heerlijk vertoeven in onze tuin, waar ligstoelen en zitjes klaarstaan om lekker te ontspannen en tot rust te komen na een mooie wandeling in de omgeving.

Wilt u uw eigen fiets, E-bike of motor meebrengen? Deze kunt u ’s nachts veilig stallen in onze afsluitbare garage. Er is zelfs ruimte voor een kleine sportauto.

 

 name plate necklacecustomized name necklacemothers day necklacemothers day jewelry1st mothers day giftsmothers day ringsmother's day jewelryfirst mothers day giftkpopbts merchbt21 storekpop merchkorean fashionkpop fashionkorean sweatshirtstray kids lightstickbts light stickbts lightsticktwice lightsticklightstick