Hoeve de Witte Olifant

Hoeve de Witte Olifant is gelegen in de bovenkom van het fraaie Zuid-Limburgse kerkdorp Noorbeek met prachtige panorama’s. Onze  monumentale 17e eeuwse vakwerkhoeve heeft 8 comfortabele vakantiewoningen. Voor een heerlijke vakantie of een weekendje weg in een van de mooiste hoeves van Zuid-Limburg. Voor alle leeftijden.

Hoeve De Witte Olifant heeft volop mogelijkheden om zowel binnen als buiten te genieten. Met een boek en een glaasje wijn kunt u genieten van rust en ruimte. U kunt ook gebruik maken van de boodschappen- en kookservice. En we maken graag een heerlijk ontbijtje met streekproducten voor u.  U kunt bij ons 2 E-Bikes huren. In overleg maken we ook een picknickmand voor onderweg. We hebben ook een officieel oplaadpunt voor de fietsen. Voor kleine groepen (tot 16 personen) is er een mooie volledig ingerichte zolder (gratis).

Elk huisje heeft gratis wifi. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de website of boek een huisje.

 name plate necklacecustomized name necklacemothers day necklacemothers day jewelry1st mothers day giftsmothers day ringsmother's day jewelryfirst mothers day giftkpopbts merchbt21 storekpop merchkorean fashionkpop fashionkorean sweatshirtstray kids lightstickbts light stickbts lightsticktwice lightsticklightstick