Camping Grensheuvel

Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvels van Noorbeek, in het Zuid-Limburgse Mergelland. Doordat de Mergelstreek haar oude kenmerkende landschapswaarden behouden heeft, is ook het habitat voor veel soorten juist intact gebleven. Dit maakt het zuiden van Zuid-Limburg tot een uniek gebied. Naast de prachtige natuur bieden de heuvels uiteraard ook een mooie uitdaging voor de sportieve fietsers en motorrijders. Niet voor niks komen vele georganiseerde tochten door het prachtige Noorbeek. Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg is het gehele jaar geopend. Het is een camping voor mensen die van rust en natuur weten te genieten. Bij onze receptie verstrekken wij u graag informatie over uitstapjes, fiets- en wandelroutes.

Met zijn prachtige natuur en glooiende landschap is deze camping de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers die van uitdaging houden, mountainbikers en motorrijders. Die prachtige natuur is voor ons belangrijk. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit houden we rekening met onze omgeving zodat de prachtige natuur ook voor de generaties na ons behouden blijft.

Wees welkom bij ons en laat u verrassen door de authentieke Limburgse gastvrijheid. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken. Voor ons is het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons op de camping. Vanaf 1 april 2017 zal tevens Brasserie ‘t Maedje geopend zijn voor de gasten van de camping en bezoekers van buitenaf.name plate necklacecustomized name necklacemothers day necklacemothers day jewelry1st mothers day giftsmothers day ringsmother's day jewelryfirst mothers day giftkpopbts merchbt21 storekpop merchkorean fashionkpop fashionkorean sweatshirtstray kids lightstickbts light stickbts lightsticktwice lightsticklightstick