Your search results

Banketbakkerij Nora B.V.

Omschrijving

Nora Biscuits… Taste like a dream

Banketbakkerij Nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een traditionele bakkerij tot een producent van een breed assortiment koekspecialiteiten, die op de nationale evenals de internationale markt succesvol worden afgezet.

De familie Raeven begon haar bedrijf in 1906 als broodbakkerij te Noorbeek. In deze ambachtelijke dorpsbakkerij werden Limburgse vlaaien en brood verkocht.

In januari 1963 werd bovendien gestart met een groothandel in banketproducten. Via deze formule leverde Nora een compleet assortiment van koekjes en banketproducten aan supermarkten en speciaalzaken. In verband met verdere specialisatie en uitbreiding in de koek- en banketproducten, verhuisde de bakkerij in april 1991 naar een modern bedrijfspand in Gronsveld, alwaar 3 productielijnen in gebruik werden genomen.

Nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een traditionele bakkerij tot een producent van een uitgebreid assortiment koek- en banketspecialiteiten, die op de nationale evenals de internationale markt succesvol worden afgezet.

 

Banketbakkerij Nora B.V. is een internationaal georiƫnteerde onderneming met 100 medewerkers. Nora produceert koekjes onder Nora- merk en private label.

Op onze website vindt U ons gehele assortiment, kijk en geniet…

 

Accomodatie

Banketbakkerij Nora B.V.

Tel: +31 (0)43 408 34 34

Email: mail@nora.nl
Web: Array

  • test

Compare Listings